ses 4

ATELIER CONFECŢII FIER FORJAT PRO METAL

 

Obiectele decorative din fier forjat se adresează atât amenajărilor interioarelor, cât şi exterioarelor, îmbinând caracterul dur al produsului cu nuanţe, culori sau aranjamente care emană căldură şi apropiere.

 

Comparativ cu alte materiale, fierul forjat prezintă o serie de avantaje: design inovativ, costuri reduse cu întreţinerea etc. În ceea ce priveşte durabilitatea, fierul forjat are un avantaj net faţă de celelalte materiale de construcţii concurente, rezistand sute de ani. Mai mult, fierul se poate adapta prin formă, culoare sau design oricărui spaţiu, fie el rustic, modern sau clasic, destinat locuinţelor, clădirilor de birouri, restaurantelor sau hotelurilor.

 

Obiecte aparte, destinate în special decorării, pot fi obţinute şi prin procedeul de turnare a fierului în diferite forme.

 

Adresă: loc.Bistriţa, str. Compozitorilor nr.6D, jud.Bistriţa-Năsăud

 

 

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale ale Uniunii Europene, vă invităm să accesaţi pagina www.fonduri-ue.ro

 

Pentru mai multe informaţii despre Uniunea Europeană, vă invităm să accesaţi pagina www.europa.eu

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României